Gelencsér Tímea nem utazott el az Exatlon forgatására - ifaktor
Gelencsér Tímea nem utazott el az Exatlon forgatására
De cserébe egy jó hírrel is szolgált rajongóinak.


Gelencsér Timiről korábban megírtuk, hogy a második évadhoz hasonlóan idén is ő lesz az Exatlon Hungary riportere, most azonban arról számolt be Instagram-oldalán, hogy egyenlőre nem utazott el Dominikára.

„Sziasztok! ❤️ Van egy jó és egy rossz hírem melyikkel kezdjem? 🙈 Én ilyenkor mindig az előbbit választom, úgyhogy lássuk a medvét!😊 Sajnos ma este sem és még egy darabig nem láthattok az Exatlonban ugyanis a Dancing with The Stars-os elfoglaltságaim miatt itthon maradtam Magyarországon. Hamarosan csatlakozom a csapathoz addig én is itthonról nézem a versenyt ( nagyon szuper tásaságban☺️💕 ) és már tűkön ülve várom hogy mi lesz az első villa játéknak a végeredménye. 🤩 A jó hír pedig hogy az egyik forgatás, ami miatt itthon maradtam, január 3-án lesz majd látható a TV2-n, egy Best of Dancing with The Stars különkiadás lesz. 😍🥰 Erről természetesen még később mesélni fogok addig sok puszi Nektek 💕"

– írta közösségi oldalán az egykori szépségkirálynő.

Timivel, tehát már csak az új évben találkozhatunk a TV2 képernyőjén, de akkor több szerepben is. Először ismét a táncparketten Bercivel, majd pedig csatlakozik a tegnap elstartolt új Exatlon évad stábjához.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!