Gelencsér Tímea szerint az autóknak is van lelkük - ifaktor
Gelencsér Tímea szíve majd megszakad, hogy meg kell válnia a Magyarország Szépe választáson nyert autójától.


A 2016-ban Magyarország szépének választott lány öt év után megválik autójától, amit a versenyen nyert. Keserédes pillanatnak írja le, mert nagyon is a szívéhez nőtt a kis járgány. Mindenhová biztonságban elvitte őt.

Tímeának ez volt a legelső autója. Három évig vezette ő, majd két évet az édesanyja. Az okot ugyan nem sikerült megtudnunk, hogy miért szeretne megválni az autótól, mert elmondása szerint műszakilag még mindig hibátlan és teljesen ép is.

Észrevehetően a kommentelők között is kialakult egy enyhe vita azt illetően, hogy az első képen az autó nagyobbnak tűnik, mint a másodikon, felvetve némi kérdést. Ennek megítélését azonban már rátok bízzuk.

Egy biztos, Tímea abban reménykedik, hogy a következő tulajdonos legalább annyira fogja szeretni az autót, mint amennyire ő tette. Ne búsulj Timi! Biztosan jó kezekbe fog kerülni a kis járgányod!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Alekosz Hosszú Katinkának: „Szülni is kéne már”

Alekosz szokott merész kijelentéseket tenni, de ezúttal tényleg sok határt átlépett. Kucsera Gábor mellett, Hosszú Katinka olimpiai bajnok úszónőt (akit egyébként jogos kritika is érthetne – a szerk.) abszolút megalapozatlan vádakkal illette a celeb.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!