Gelencsér Timella szakmát váltott? - ifaktor

A népszerű modell-influenszer, Gelencsér Tímea, vagyis Timella egy érdekes bejegyzést tett közzé követőinek Instagram-oldalán, amiben megmutatta, hogy hogyan festene egy a jelenlegi szakmájától kicsit távolabb állóban.


A poszt első ránézésre igen félrevezető lehet, hiszen az influenszer légiutas-kísérő öltözékben pózol egy repülő mellett, így azt hihetnénk, hogy felcsapott stewardessnek. Azonban posztjában elárulta, hogy csupán csak kipróbálhatta a szakmát egy repülés erejéig.

Timinek igazából ez is fantasztikusan állna, de ez nem meglepő, hiszen a modell, ha egy zsákot húzna magára is fantasztikusan festene.

A modell posztjából azt is megtudhattuk, hogy ez a szakma gyermekkorában még nagyon hívogató volt, így extrán nagy öröm volt számára, hogy kipróbálhatta, ráadásul mindezt egy magánrepülőn.

„Mindig nézegettem a stewardessek menő repteres képeit és nem gondoltam volna hogy egyszer én is fogok ilyet posztolni, ráadásul Dominikáról. 😍✈️ Egy repülés erejéig kipróbálhattam milyen a légiutaskísérők élete, ráadásul egy magángépen! 🛩🤩 Izgalmas volt megtapasztalni azt a foglalkozást amire gyerekkoromban annyira vágytam! Na de vajon melyik csapat versenyzőit köszönthetem majd a fedélzeten?"

– írta közösségi oldalán Timi.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!