Gelencsér Timi elérte a 350 ezer követőt Instagramon: Így köszönte meg - ifaktor
Az egykori szépségkirálynő a Karib-tenger partján rajzolt egy 350K feliratot a homokba, ami arra utal, hogy elérte ezt a követő számot Instagramon.


„350k 🥰 Nagyon hálás vagyok, hogy ilyen sok jólelkű ember gyűlt össze, itt az én kis oldalamon. Igyekszem visszaadni valamit azért a sok szeretetért cserébe amit Tőletek kapok nap mint nap."

– írja bejegyzésében Timi.

A Dancing with the Stars győztesének a héten egy másik közösségi platformon is szép mérföldkőhöz érkezett, ugyanis a TikTokon jött össze Timinek a 200 ezer követő.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Verebélyi Vivien és Nagy Norbi: "Mi ugyanazok a mezei emberek vagyunk"

Vivivel és Norbival korábban már készítettünk egy interjút, melynek apropója az volt, hogy a járványhelyzet alatt elsődlegesen saját maguk szórakoztatása végett elkezdtek TikTokra videós tartalmak gyártani. Szerencséjükre vagy épp a miénkre, hogy személyükben egy igazán humoros párost ismerhettünk meg- rengeteg emberhez eljutottak videóik által, igencsak rövid idő alatt. Most ott folytattuk velük a beszélgetést, ahol néhány hónappal ezelőtt abbahagytuk.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!