Gigi Hadid elárulta, hogyan birkózik meg az anyasággal - ifaktor
Gigig Hadid fekete sapkában áll egy mezőn és fogja gyermekét

A szupermodell őszintén vallott szorongásairól és a tapasztalatairól, hogy hogyan változtatta meg az anyaság, hogy hogyan osztja be az idejét mint anya, barátnő és modell, valamint színt vallott azokról a napokról is, mikor azon elmélkedett, vajon elég jó-e ahhoz, hogy anya legyen.


Gigi Hadid és szívtipró kedvese, Zayn Malik gyermeke 2020 szeptemberében látta meg a napvilágot. A szerelmesek pandémia idejére kislányukkal, Khaival édesanyja farmjára költöztek Pennsylvániába. A kicsi imádja a madarakat és az állatokat, de az egész család nagyon élvezte, hogy a hosszú tél után végre a szabadban tölthetik szabadidejüket.

Sokszor merült fel a gyönyörű modell fejében a gondolat, hogy vajon elég jó-e az anyasághoz, ám szerencsére mindig sikerült helyre tennie magában a dolgokat. Idővel megtanulta, hogyan lehet egészségesen megbirkózni ezekkel az érzelmekkel – gyakran kapja elő naplóját és veti papírra gondolatait, vagy egyéb művészeti eszközöket választ félelmei leküzdésére.

"Nem akartam bűntudatot érezni azért, mert így érzek, vagy hogy ezeket a dolgokat leírom"

- osztotta meg Gigi.

" Vannak vázlatfüzeteim is, ahová akvarellrajzokat készítek, de néha oda is szoktam írogatni. Gyakran a számlák hátuljára is írok, amiket szintén egy füzetben gyűjtögetek"

- árulta el érzéseit a szuper modell őszintén.

Hadid emellett arra is ügyel, hogy vezessen egy olyan pozitív naplót is, amelyet a boldogabb, meghatóbb és szebb pillanatoknak szentel. Ez a fontos dokumentáció Gigi szavaival élve "az emlékekért, Khaiért".

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!