Girhes deszkának nevezték Tücsit Instagram-oldalán - ifaktor
Tücsi egy széken ül fehér felsőben és nadrágban

Manapság egyre több támadás és bántás éri a közösségi média sztárjait. Köztük Tücsit is, aki a napokban Instagram-oldalán osztott meg egy fürdőruhában pózolós fotót magáról. Azonnal jöttek is a bántó kommentek.


Az egyik legdurvább talán az volt, amikor egy ismeretlen követője a girhes deszka jelzővel illette az influenszert, akit rajongói azonnal be is védtek a sértegető emberrel szemben.

Véleményünk szerint egyébként Tücsi marha jól fest bikiniben és sok édesanya szeretne magának ilyen vagy hasonló alakot szülés után.

„Girhes deszkák 😂😂😂"

- olvasható a kemény kommentben.

Azóta Tücsi már egy külön posztot is szentelt Insta-oldalán annak, hogy bevédje magát és nőtársait a durva kommentelővel szemben.

„Az előző posztom ismét megmutatta, hogy sokan a másik földbe döngölésétől valamiféle eufórikus elégedettséget éreznek. Girhes deszkák, ráncos hasú, undorító… csak néhány hízelgő komment.
A >>szaranya<< jelzőt is könnyeden osztogatják az Anyák az Anyákra. Nálam nem fogok ennek teret engedni soha, és nem engedek mostantól a nyomásnak sem és igenis ki fogom tenni, ha készül olyan családi kép, ami melegséggel tölti el a szívemet, abban az esetben is, ha Narus is szerepel rajta. Akinek ez nem tetszik, nyugodtan kövezzen meg, nem fogom mostantól ostorozni magam amiatt,hogy ettől #szaranya lennék. Ugyanis én nem ismerek olyan Édesanyát, aki ne a tőle telhető legjobbat tenné a gyermekéér"

- olvasható Tücsi bejegyzése végén.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!