Gólyahír: Horváth Éva ismét várandós - ifaktor

A 42 éves, még mindig extra csinos sztár, Horváth Éva várandós második gyermekével. Instagram-oldalán tudatta a hírt követőivel.


Második gyermekét várja Horváth Éva, aki 42 évesen is bomba formában van. Közösségi oldalán osztotta meg az örömhírt, amiről a Story magazinnak beszélt először, posztjában is ezt a címlapot osztotta meg.

Éva posztjában elárulta, hogy a kis titkát nagyon nehéz volt már titokban és magában tartania. Elmondása szerint első gyermeke, Kristóf már izgatottan várja a kis tesó érkezését. A nemére még csak utalást sem kaptunk.

A sztár posztja alatt számos más híresség is gratulált Évinek és persze rengeteg rajongója is. Dukai Regina így kommentelte Éva bejegyzését:

Szívből gratulálok nektek Évi!"

– írta Regi kommentben.

„Íme az örömhír, amit már nagyon nehéz volt magamban tartani 🥰 bővül a családunk👨👩👦👦 Kristóf is már nagyon várja a testvére érkezését"

– írta közösségi oldalán Éva.

Gratulálunk Évinek és jó egészséget kívánunk születendő babájának és Neki is!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Ezek voltak Schobert Norbi legbotrányosabb kijelentései az elmúlt években

A tegnapi kijelentésével ismét nagy botrányt kavart Schobert Norbit, ezúttal a legalább 100 kilós férfiakba száll bele. Ez nem az első olyan kijelentése volt, amivel inkább önmagát sikerült nevetségessé tennie a „fitneszgurunak".

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!