Gólyahír: Megszületett Suga Paulina második gyermeke - ifaktor
Suga Paulina sütit eszik a konyhában, barna hajjal, bézs színű pulóverben

Akik régebb óta követik a népszerű cukrász vloggert, Suga Paulinát, már tudhatják róla, hogy a sütés mellett a családja az egyik legnagyobb szerelme. Paulinának már van egy kisfia Nátán, kinek kishúga a tegnapi nap folyamán meglátta a napvilágot.


Paulina Instagram-bejegyzéséből megtudhattuk, hogy kislányuk a kiírt dátum előtt érkezett, hiszen a szülést június 13-ára saccolták. Ennek ellenére kislányuk, aki az Aisa nevet kapta, előbb szeretett volna érkezni családjukba.

A cukrász vlogger elárulta, hogy minden a legnagyobb rendben alakult vele is és a babával is annak ellenére, hogy a pici nagyon sietett a világra jönni. Paulina és kislánya jelenleg még a kórházban tartózkodnak, de már alig várják, hogy haza térhessenek és összeálljon a négy fős családjuk.

„Kedves Mindenki!♥️ A helyzet a következő: az időjárás, és babi is úgy döntött, hogy a napsütötte vasárnap bőőőven elég volt nekem a pihenésre...🤪 Így a tegnapi nap folyamán június 13.-a helyett megérkezett a kislányunk Nagy Aisa👧🏼 Sietsége ellenére minden rendben, alig várjuk hogy hazaérjünk és összeálljon az újonnan 4fős kis családunk👨👩👧👦 Puszi Nektek!"

– olvasható Paulina bejegyzésében.

Paulinának rengeteg követője gratulált kislányához, köztük influenszer kollégái is osztoztak az örömében és hozzászólások formájában fejezték ki azt. Laskóy Noémitől nem meglepő a gratuláció, hiszen már többször is láthattuk Paulinával együtt sütni, így már tudhatjuk, hogy jó barátságot is ápolnak.

„aaaaa GRATULÁLOK"

– írta izgatottan kommentben Noémi.

Rajta kívül még Papp Inez és Lola Patridge sem maradtak el a gratulációkkal és természetesen mi sem szeretnénk. Sok egészséget és boldogságot kívánunk a családnak!

A fotót ide kattintva láthatod.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!