Gondoltad volna? Íme a Jóbarátok szereplőinek horoszkópja - ifaktor
Jóbarátok sorozat szereplői egy fotón elegáns ruhákban

A "90-es évek Amerikájában játszódó sorozat a mai napig lázban tartja és elvarázsolja a rajongókat. A szabad szellemű Phoebetől kezdve a folyton totojázó Rosson át rendmániás Monicaig mindenki könnyen megtalálja magát a különböző karakterekben. Íme néhány emblematikus egyéniség, aki hűen tükrözi, hogy bizonyos csillagjegyek tulajdonságai hogyan érvényesülnek az adott szereplőkben jellemében.


1. Richard Burke – Nyilas

A Geller család egykori barátja, a sármos szemész szerelmi kalandba bonyolódik a nála 21 évvel fiatalabb Monicaval, ám a kapcsolatuk nem tart örökké. Eredetileg Nyilas születésű (december 10), ám tulajdonságai alapján erősen hajaz a Bak és Bika jegyekre is. Természetesen felfedezhetőek a Nyilas vonások is, hisz elegáns és kifinomult, igazi hősszerelmes, ahogy azt láthattuk is, valamint intellektuális típus, aki nagyra értékeli az olvasást és a szabadságot.

1. Gunther – Skorpió

Ő az a karakter, aki nagyon gyakran feltűnik a sorozatban, ám sem a vezetékneve, sem a születési ideje nem ismert, ezért mi a látottak alapján a Skorpiók közé soroltuk be. Kényelmes típus, így akár Bika is lehetne, ám a sajátos álomvilágából kiindulva a Halakra is hajaz. Mégis a Skorpió mellett döntöttünk, hisz szörnyen titokzatos, elképesztően féltékeny, Rosssra folyamatosan ki van akadva, de igazából Rachelen kívül – akibe szerelmes – mindenkire neheztel.

1. Janice – Nyilas

Richardhoz hasonlóan az éles hangjáról ismert szereplő szintén december közepén született (december 12). Gyakran felbukkant Chandler életében, akivel egészen addig nem tudtak dűlőre jutni a kapcsolatukat illetően, míg nem jöttek össze Monicaval. Janice kíváncsisága és energikus személyisége jól passzol a csillagjegyéhez, ám rengeteg Ikrek tulajdonsággal is rendelkezik – társasági lény és imádja a kalandokat. Kétszínűnek nem nevezhető, de tény, hogy több arca is van, mégis teljesen ártalmatlan.

1. Mike Hannigan – Kos

Bár Mike csak az utolsó időszakban csatlakozik a bandához Phoebe kedveseként, elképesztően üde színfoltját jelenti a társaságnak. A születési idejére nem derül fény, ám egy percig sem vonható kétségbe, hogy Ő egy igazi Kos. Például feladta a jogi pályáját azért, hogy megélje az álmát és zongorista legyen. Mikor megtudta, hogy egy életre elveszítheti Phoebet, elrepült hozzá Barbadosra és megkérte a kezét. Szenvedélyes, kreatív, tüzes és igazi versengő típus, akárcsak egy vérbeli Kos.

1. Phoebe Buffay – Vízöntő

Két dátumot is említenek a sorozatban Phoebe születésnapjaként – az egyik szerint február 16-án született, ám néhány évaddal később már egy novemberi buliban koccintanak a szőkeség egészségére. Tehát eredetileg Vízöntő, ám valamilyen furcsa okból adódóan Skorpióként is ünnepli a szülinapját.

Phoebe tökéletesen passzol a Vízöntő jegyéhez – eredeti és független, egy igazi különc, akit leginkább az érzelmei vezérelnek. Kiakad minden igazságtalanságon, nem szereti az előítéleteket és bárkivel könnyen megtalálja a közös hangot. Imádjuk ezt a különleges karaktert!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!