Grafikusnak állt Pál Dénes - ifaktor
Pál Dénes az RTL Klub reggeli műsorában járt, ahol arról mesélt, hogy mivel előadói pályáját jelenleg szüneteltetni kényszerült, ezért grafikusként tevékenykedik.


Az énekes azzal kezdte, hogy nagyon pozitívan tekint a jövőre és remekül érzi magát a bőrében, és ahogy beütött ez a nem várt időszak azon kezdett el gondolkozni, hogy mi az, ami előrébb viszi.

„Grafikusként dolgozom, én ezt már nagyon régóta csinálom, tulajdonképpen a szakmámmal összefonódott, mert rengeteg olyan kreatív anyag jelent meg az évek alatt, amihez közöm volt."

mondta a Reggeliben.

Lakatos Márk kérdésére, hogy a grafikus szakmát tanulta-e, Dénes elmondta, hogy teljesen autodidakta módon sajátította el az alapokat. Azóta viszont már egy iskolát is elvégzett, ahol animáció készítést tanult.

Végül a korábbi tehetségkutató győztes elmondta, hogy szereti is csinálni, de ebben az időszakban jól is jött, hogy volt egy B-terve. Természetesen az énekléssel sem hagy fel, és már alig várja, hogy újra színpadon állhasson.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Gyuricza Dóri mindenkinek olyan barátokat szán, mint Schoberték

Dóri Instagram-oldalán követőinek Schobert Norbiékhoz hasonló barátokat kívánt.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!