Greta Thunberg és Donald Trump összecsapása - ifaktor
Greta Thunberget, éghajlatváltozás-aktivistát tavaly ismerhette meg a nagy világ, amikor egy lenyűgöző szónoklatot tartott a klímaváltozásról, a világ vezetőihez szólt, hogy cselekedjenek azonnal.


Greta azóta számos konferencián és demonstráción részt vett. 2019-ben a fiatal svéd származású lányt az Év Emberének választották.

Donalt Trump a következő sorokat célozta neki ezt követően egy Tweeter-bejegyzésében: „Ez nevetséges! Gretanak a dühkezelési problémáival kellene foglalkoznia és inkább nézzen meg egy filmet a barátaival. Nyugi Greta, nyugi!"

Greta nem rég tett ki szintén egy Tweeter-posztot, melyet a választási kimenetél miatt ideges Trumpnak célozta. „Ez nevetséges! Donaldnak a dühkezelési problémáival kellene foglalkoznia és inkább nézzen meg egy filmet a barátaival. Nyugi Donald, nyugi" - írja Greta.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb haza és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!