Gulácsi Péter kimaradását követelik a homofób kommentelők - ifaktor
Marco Rossi szövetségi kapitány holnap szűkíti a 2020-as, részben hazai rendezésű Európa-bajnokságra készülő labdarúgó-válogatott keretét. Több hozzászólás is Gulácsi Pétert célozza a Nemzeti Sport Online válogatott kerettagságról szóló posztja alatt.


Az NSO egy szavazást indított, miszerint ki az a három ember, akit nem vinnének az olvasók a kontinensviadalra.

A kommentelők Gulácsi kimaradásán élcelődnek.

Facebook/NSO

Noha Gula a válogatott alapembere – sőt talán legjobbja is jelenleg – mégis sokan az ő kimaradását favorizálnák. Ennek hátterében azonban nem teljesítménye, hanem a korábban általa megosztott bejegyzés áll. Ebben a posztban Gulácsi kiállt a szivárványcsaládok mellett, amelyből végül országos botrány lett, s Petry Zsolt is állását vesztette az ügy kavalkádjában.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Lindsay Lohan, az igazi Rák!

Lindsay Lohan amerikai színésznő, modell, zeneszerző, énekesnő, producer és rendező. Hároméves korában gyermek divatmodellként kezdte karrierjét, majd 10 évesen 1 éven keresztül szerepelt az Another World című szappanoperában. 12 évesen debütált a Disney stúdió Apád-anyád idejöjjön! című nagysikerű filmjében. Ezt követően már egyenes út vezetett a világhír felé – rengeteg film főszereplőjeként kápráztatta el a közönséget és több díjat is bezsebelt ennek köszönhetően.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!