Gwen Stefani és Blake Shelton hamarosan összeházasodik - ifaktor
Gwen Stefani és Blake Shelton a Voice forgatásán mosolyognak

Minden megvan, csak az időponton vacillálnak még.


Gwen Stefani és Blake Shelton lassacskán kimondják a boldogító igent. Talán ez már most megtörténik, az amerikaik által nagy becsben tartott ünnepnapon, ami nem más, mint július 4-e.

A jegyben járó pár, kedden adta be a házassági szerződés iránti kérelmet Oklahomában, ami viszont azt jelenti az oklahomaiaknak, hogy innentől számítva 10 napon belül meg kell esküdjenek.

Ha minden igaz, ezt most szombatra tervezik Blakenél.

A sztár-párnak rengeteg ötlete van az esküvővel kapcsolatban. Arról is, hogy milyen szórakoztató programok és játékok legyenek, hogy mindenki számára zseniális élmény legyen. Ezt azonban óvatosan és rugalmasan kezelik, hiszen tudják, hogy az időjárást még ők sem tudják befolyásolni, ez a ceremónia pedig a szabad ég alatt zajlana.

Blake és Gwen magánrepülőt küldött Los Angelesbe, hogy felvegyék Gwen családját és Okhalomába repítsék őket.

A nagy felhajtás ellenére, ha minden igaz, csak a közeli barátok és a családok lesznek ott, így nem beszélhetünk majd egy hatalmas, mindent és mindenkit elkápráztató esküvőről.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!