Gwen Stefani és Blake Shelton közelgő esküvőjükről beszéltek - ifaktor
143427_4571 | DISNEY CHANNEL PRESENTS THE RADIO DISNEY MUSIC… | Flickr

Gwen Stefani és Blake Shelton közelgő esküvőjükről beszéltek

A „The Voice" társsztárjai tavaly októberben jelentették be eljegyzésüket, az esküvőt várhatóan nyáron tartják majd. Mindketten határozottan kijelentették, hogy csak akkor kerülhet sor a ceremóniára, ha rendeződik a vírushelyzet és minden hozzátartozójuk biztonságosan részt tud venni a jeles eseményen.


Gwen már az első perctől biztosan tudta, hogy nyári esküvőre vágyik, ám igencsak nyugtalanította, hogy a járványhelyzet keresztbe húzza a számításait. Tavasszal végül kicsit fellélegezhetett és el is kezdte tervezni a nagy napot. A szerelmesek hatalmas extázisban vannak és alig várják, hogy kimondhassák végre egymásnak: IGEN!

Az énekesnő 3 fia nagyon közel áll Blakehez és remek kapcsolatot ápol velük, akik az esküvőn is kiemelt szerepet töltenek majd be. A gyerekeket egyébként megosztva nevelik Stefani exével, Gavin Rossdalel.

Gwen családja egyedi módon ünnepelte meg a leánykérést, hisz vicces értelemben véve „elrabolták" a szőkeséget és rendeztek számára egy kedves kis meglepetéspartit.

Az álompár láthatóan iszonyatosan boldog és alig várják, hogy hivatalosan is összeköthessék az életüket. Nos, szerintünk elképesztően cukik, nagyon sok boldogságot kívánunk nekik!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Szomjas Jennifer: „Soha nem gondoltam, hogy egyszer mentor leszek”

Az iFaktor tehetségkutató egyik mentorával és egyben hazánk egyik legkedveltebb és legnépszerűbb TikTokkerével, Szomjas Jenniferrel beszélgettünk. Megemlítette a tehetségkutatóban feltűnt egyik kedvencét is és megtudtuk, mennyire imádja a közönségét.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!