Gwen Stefani gyerekei írták alá a házassági szerződését - ifaktor

Gwen és Blake esküvőjén, az énekesnő gyerekei is nagy szerepet kaptak.


Gwen Stefani esküvői tanúi nem a legjobb barátai voltak, hanem egyenesen a kislányai. A nemrégiben tartott esküvőn, akkor lehetett az énekesnő hivatalosan is Blake Shelton felesége, amikor a gyerekei aláírták a házassági szerződést.

TMZ

A tanúk akik a papírt aláírták Gwen két legidősebb gyermeke Kingston Rossdale és Zuma voltak. A harmadik és egyben legfiatalabb gyerkőce Apollo is jelen volt, ő azonban nem volt ott az aláírásnál.

Az esküvőre július 3-án került sor Blake szülővárosában Mill Creekben, Oklahomában. A meghitt és boldog eseményre külön készült helyszínen került sor, ahol csak a szűk család és barátok voltak jelen.

Nagyon sok boldogságot kívánunk és ajándékba itt van még egy kép Gwen esküvői ruhájáról!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!