Gwen Stefani: Így telik az élete házas asszonyként - ifaktor
Gwen Stefani és Blake Shelton az esküvőjükön

Tizenhét nappal azután, hogy összekötötték életüket Blake Sheltonnal, Gwen Stefani nyíltan beszélt az újdonsült házasok életéről - és arról, hogy az esküvőjük szó szerint élete egyik legnagyobb pillanata volt. Stefani kedden Jade Lovine-nak beszélt a Tell Me About It podcastban arról, hogy hogyan érzi magát mostanában.


"Totális nászutas hangulatban vagyok most"
kezdte a műsort Stefani.
"Az esküvő szó szerint életem egyik legnagyobb pillanata volt, túlmutatott mindazon, amire számítottam."

A tehetséges énekesnő hozzátette, hogy épp azon gondolkodik, mi lesz a következő lépés, most, hogy valóban megtalálta a lelki békét:

"Az egyik olyan dolog, amire sokat gondolsz az életedben, hogy nem ismered a jövőt, és nem tudod, mi fog történni, de úgy érzem, hogy a spirituális utam tényleg a béke felé vezetett. Most már csak azt kell kitalálnom, hogyan éljem az életem hátralévő részét."

És mint egy igazi szerelmes nő, Stefani is szakított egy kis időt arra, hogy áradozzon a férjéről, és arról, hogy milyen csodálatos ember Blake:

"Nézem, ahogy alszik, és csodálom őt, hogy ennyire jó srác – őszinte, tiszta és következetes. Ez az, ami annyira vonzó, és amiért az emberek annyira szeretik őt."

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!