Gyakran feltett kérdések a plasztikai sebészetről - ifaktor
A Vibes csatorna Gyakori Kérdések sorozatának legújabb részében plasztikai sebész válaszol az interneten hétköznapi emberek által feltett plasztikai beavatkozásokkal kapcsolatos kérdésekre.


A videó elején bemutatkozik Dr. Gáspár Levente plasztikai sebész, akitől megtudhatjuk, hogy a praktizáláshoz viszonylag hosszú, de jó utat kell bejárni. Általános orvosi diploma megszerzése az alapja, amely 6 év alatt végezhető el. Ezek után pedig a Doktor Úr egy 3 éves ráépített másodszakképesítést javasol. Rengeteg tanulással és külföldi kongresszussal jár a folyamat, összesen nagyjából 17 éves képzést jelent.

A felvételből megtudhatjuk azt is, hogy a fogyási csíkokat, azaz a striákat eltüntetni nem lehet. Egyedül arra van lehetőség, hogyha a mellen vagy hason elhelyezkedő megnyúlt bőrszövetet egy has, vagy mellplasztika kapcsán kisebbítik, akkor egy kevésbé látható eredményt kaphatunk. Véglegesen a minden nő által gyűlölt csíkokat eltüntetni nem lehet.

A Covid járványhelyzet nem akadályozza a plasztikai beavatkozásokat, ha valaki jelenleg kés alá szeretne feküdni, alapos kivizsgálás után megteheti. Minden plasztikai műtétet 18 év felett végezhetnek el.

A legutolsó kérdés pedig a plasztikai függőségekről szólt. A mai világban sokan mennek abba az irányba, hogy elsődleges szempontnak a külsőségeket veszik. A plasztikai sebész válaszában elmondta, fontos mérlegelniük, hogy mikor indokolt és mikor kevésbé indokolt egy szépészeti beavatkozás. Csak reális testképpel rendelkező páciensekkel dolgoznak.Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!