Így örültek egymásnak a Harry Potter sztárjai, hisz nem is tudták, hogy egymás mellett ülnek. - ifaktor
Tom Felton és Bertie Gilbert egy asztalnál egy moziban
Draco Malfoy és Scorpius Malfoy egy londoni filmbemutatón futottak egymásba, a lehető legvéletlenebb módon.

A legutolsó, Halálos Ereklyék 2 című Harry Potter film forgatása óta, 10 év telt el. Harry Potter rajongók tudják, ez már majdnem annyi év, mint amennyit Makesz is élt a filmben. Na, de vissza a tökéletes és egyben rendkívül véletlen családegyesítéshez.

A meglepetés a londoni Backyard moziban volt, ahol Tom éppen az új „In the heights" film premierjét nézte, amit Lin-Manuel Miranda rendezett. Na és hát kinek kellett a színész mellé ülnie, mit sem sejtve az egészről? Természetesen Bertie Gilbertnek!

Bertie Gilbert játszotta a Halálos ereklyék 2 című film utolsó perceiben Scorpius-t, aki Tom, azaz Draco Malfoy gyermeke volt. Tom meg is osztott egy képet egy olyan szöveggel, hogy:

„Amikor Draco és Scorpion egymás mellett üldögélnek. Teljesen véletlenül."
„Micsoda remek véletlen filmkezdés előtt."

Bertie amikor a filmet forgatták, még csak 14 éves volt. Mostanra pedig egy 24 éves, kész, felnőtt férfi lett, azonban a képen látható, amint a telefonján büszkén mutatja a régi „családi portrét" a Malfoy dinasztiáról.

Sajnos a Malfoy család nem lehet már soha teljes, hiszen Helen McCrory, aki Draco édesanyját játszotta, hosszú betegséget követően, áprilisban elhunyt. Tom a közösségi oldalán emlékezett meg akkor a színésznőről:

„Nagyon szomorú, hogy ilyen korán búcsút kell vennünk. Ugyan nem mondtam el neki, de rendkívül sokat segített a jellemformálódásomban a kamerák előtt és a való életben is…"

Tomnak azonban van még egy Harry Potter színész a tarsolyában, ugyanis Emma Watsonnal rendkívül szoros kapcsolatot ápolnak évek óta, annak ellenére is, hogy a színésznő Leo Robintonnal jár együtt. Arról, hogy ez románc-e, vagy csak szoros barátság, sokan találgatnak, de egyelőre nincs megerősített információ erről.

„Rendkívül közel állunk egymáshoz Emma-val. Imádom őt és szerintem nagyon fantasztikus."

jegyezte meg Tom.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!