Gyerekkorában imádta a magassarkút Hajdú Steve - ifaktor
Hajdú Steve a Life TV Bréking című műsorában beszélt különös gyerekkori hóbortjáról, miszerint kiskorában imádott magassarkú cipőben flangálni.


Miután Somorjai Ilona elárulta, hogy ő sokáig fiús lány volt és nem járkált anyukája magassarkújában, ezt követően Steve kapva kapott az alkalmon és egyből rákontrázott.

„Én igen! De tényleg. Én kipróbáltam és azóta is néha játszom olyan darabban, ahol magassarkút kell viselni és olyan jó, hogy nem idegen tőlem"

– örvendezett a színész.

Ezek után szívesen megnéznék a kérdéses darabban Hajdút.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!

Friss

Piroska szerepében Berki Mazsi

A Berki családtól már megszokhattuk a nem éppen szokványos fotósorozatokat. Ezúttal is egy különleges tematikára esett a választásuk. Berki Mazsi, mint Piroska, Berki Krisztián pedig a Farkas szerepébe bújt a fotózás erejéig.

Sokféle képsorozatokat láthattunk már a házaspárról, de ilyenre azért még nem volt példa. Natit- Berki Krisztián kislánya- ez esetben most megkímélték a szereplés alól. Beszéljenek azonban inkább a szavak helyett a képek.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!