Gyerekkori álma teljesült az Exatlon egyik játékosának - ifaktor

Kedden karibi élményért való küzdelemmel folytatódott az Exatlon, ami ezúttal egy többórás hajóutat jelentett, ami közbe bálnákkal találkozhattak a versenyzők.


Mindkét csapat nagyon szeretett volna részt venni a bálnalesen, ami ezúttal extra motivációt adott nekik a keddi játéknapra. A Bajnokoknál Ákos elmondta, hogy gyerekkori álma, hogy bálnát láthasson élőben, ami ezúttal össze is jött neki, ugyanis a piros csapat 10-5 arányban megnyerte a versenynapot. Az élmény mellett ezzel az előnyt is behúzták, amit majd a csütörtöki végjátékon használhatnak fel.

A bálnákkal való találkozás után látszott a piros csapat tagjain, hogy ez egy örökre szóló élmény lesz nekik, főleg Ákoson látszott, hogy minden pillanatát élvezte a kalandnak.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!