Gyerekkori álma teljesült az Exatlon egyik játékosának - ifaktor

Kedden karibi élményért való küzdelemmel folytatódott az Exatlon, ami ezúttal egy többórás hajóutat jelentett, ami közbe bálnákkal találkozhattak a versenyzők.


Mindkét csapat nagyon szeretett volna részt venni a bálnalesen, ami ezúttal extra motivációt adott nekik a keddi játéknapra. A Bajnokoknál Ákos elmondta, hogy gyerekkori álma, hogy bálnát láthasson élőben, ami ezúttal össze is jött neki, ugyanis a piros csapat 10-5 arányban megnyerte a versenynapot. Az élmény mellett ezzel az előnyt is behúzták, amit majd a csütörtöki végjátékon használhatnak fel.

A bálnákkal való találkozás után látszott a piros csapat tagjain, hogy ez egy örökre szóló élmény lesz nekik, főleg Ákoson látszott, hogy minden pillanatát élvezte a kalandnak.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Amerikáról és egy egészséges világról nosztalgiázott Radics Gigi

Radics Gigi egy 2018-as San Diegóban készült képet posztolt Instagram-oldalán, amikor még sem ő, sem senki más nem gondolta volna, hogy egyik pillanatról a másikra egyszer csak megváltozik az életünk.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!