Gyermeke születéséről mesél Kardos Eszter - ifaktor

Január 25-én adott életet második gyermekének Kardos Eszter, a Barátok Közt színésznője. Most az RTL Fókusz stábjának adott kedvesével, Rubennel exkluzív interjút, melyben a szülést követő néhány napról is beszámolt.


A koronavírus és a járványügyi intézkedések bizony Eszterrel sem kivételeztek, maszkban kellett világra hoznia kislányát, Zitát, emellett párjával is csak akkor találkozhatott, amikor elhagyták a kórházat.

A színésznő sokkal energikusabbnak érzi magát, mint Erik megszületése után. Habár nem elégedett a tükörképével, de elmondta, hogy két héttel a szülés után nem is kívánhatna többet annál, mint, ami most van: fogyott és nem fáj semmije.

A családdal készült interjút a linkre kattintva megtekintheted.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!