Gyermeke született a Reszkessetek betörők! Kevinjének - ifaktor
macauley culkin a reszkessetek betörők! sztárja otthon a kanapén támaszkodik fejpántban és piros nadrágban
Mcauley Culkin a Reszkessetek betörők! első és második részének Kevinjének és párjának megszületett első gyermekük.


A baba április 5-én született Los Angelesben, több mint három kilóval, és a Dakota nevet kapta, méghozzá a színész 2008-ban elhunyt nővére emlékére.

Mostanában nem játszik már úgy filmekben, mint gyerekkorában. Valójában, aki ismeri Culkint nagyrészt a Reszkessetek filmekből, vagy a megbotránkoztató drogproblémáiról, netán Michael Jacksonnal való kapcsolatáról ismeri.

Jacksonnal a Reszkessetek, betörők! bemutatója után barátkoztak össze, és bár az énekes huszonkét évvel idősebb volt a gyerekszínésznél, sokat lógtak együtt, a dolgot Culkin szülei sem ellenezték. Culkin éppen Jackson védelmében tanúskodott abban az ügyben, amikor az énekest egy tizenhárom éves rákbeteg fiú molesztálásával vádolták, és ami alól végül felmentették – írta korábban a 24.hu.

Párja, Brenda egyébként szintén színész, és egy forgatáson ismerték meg egymást. Immár négy éve vannak együtt a gyereksztárokként kezdő színészek és kapcsolatuk nagyon harmonikus azóta is.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!