Gyermekotthon lakóinak segít Lotfi Begi és a felesége - ifaktor
Lotfi Begire eddig is jellemző volt, hogy ott segít, ahol tud, ezúttal az apai érzései erősödtek fel, amikor úgy döntött, hogy gyermekotthonban élőknek szeretne segíteni.

A népszerű DJ és felesége a Mirror Budapest Segítő kezek kampányának nagykövetei, melynek célja, hogy minden gyermek közelebb kerülhessen egy teljesebb gyermekkor felé. A kampányban rajtuk kívül Király Viktor és felesége, Horváth Tamásék, Balázs Andi és Nagy Adri is nagyköveti feladatokat lát el, és egy-egy gyermekotthonnak gyűjtenek adományokat.

Apukakènt különösen a szívemen viselem a küldetèst,hogy olyan gyerekeknek segítsünk akiknek nem adatott meg,hogy szeretô csalàdban nevelkedjenek!Most Nekik szeretnènk kis molsolyt csalni az arcukra!
A kampány célja, hogy minden gyermek közelebb kerülhessen egy teljesebb gyermekkor felé, ezért mi a Lépj, hogy léphessenek Közhasznú Egyesületnek nyújtunk segítő kezet. A gyűjtést követően ide személyesen fogjuk elvinni az adományokat. ️ Nyújts segítő kezet és vásárold meg a #mirrorcharity kollekció darabjait ès tàmpgasd a 6 gyermekotthon egyikèt!

– írta Instagram-posztjában Begi.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Kim Kardashian beáldozta a családi kapcsolatot a divat oltárán

Azt lehet úgy hívni, hogy sürgősségi eset, mikor Kim Kardashian már a saját húgát sem látja.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!