Gyönyörű esküvői képet osztott meg Hódi Pamela - ifaktor

Pamela Instagram-oldalán nem árult el túl sokat nem rég tartott esküvőjéről, azonban most egy nagyon kedves ilyen pillanatot osztott meg velünk. Bár tavasszal még senki nem hitte volna, hogy idén megesküszik Pamela, a hirtelen bejelentett szakítás után. Azonban, amennyire váratlanul ért mindenkit ez a hír, legalább annyira az is, miszerint Bencével kibékültek, összeházasodtak és első közös gyermeküket várják.


Pami kényesen ügyel arra, hogy fenntartson egy egészséges egyensúlyt a social media-i jelenléte és a magánélete részletei között- habár megoszt jó néhány dolgot magával kapcsolatban, van nála egy határ, amin túl nem enged betekintést.

A csodaszép esküvői képet ezen a linken tudod megtekinteni.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!


Friss

Fekete Dávid durva dolgokba keveredett bele, reagált exe nyilatkozatára is

Mostanra az egész magyar sajtót bejárta a hír, miszerint Fekete Dávid a megasztár negyedik évadának győztese és felesége, Regina elválnak, sőt igazi adok-kapok indult a családon belül. Most Dávid ismét egy bejegyzést tett közzé a Facebookon.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!