Gyönyörű esküvői képet osztott meg Hódi Pamela - ifaktor

Pamela Instagram-oldalán nem árult el túl sokat nem rég tartott esküvőjéről, azonban most egy nagyon kedves ilyen pillanatot osztott meg velünk. Bár tavasszal még senki nem hitte volna, hogy idén megesküszik Pamela, a hirtelen bejelentett szakítás után. Azonban, amennyire váratlanul ért mindenkit ez a hír, legalább annyira az is, miszerint Bencével kibékültek, összeházasodtak és első közös gyermeküket várják.


Pami kényesen ügyel arra, hogy fenntartson egy egészséges egyensúlyt a social media-i jelenléte és a magánélete részletei között- habár megoszt jó néhány dolgot magával kapcsolatban, van nála egy határ, amin túl nem enged betekintést.

A csodaszép esküvői képet ezen a linken tudod megtekinteni.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!