Gyönyörű felnőtté vált Pintér Tibor és Janza Kata lánya - ifaktor
A 90-es évek álompárja volt Janza Kata és Pintér Tibor, akik azóta már elváltak ugyan, de Janka lányuk miatt egy életre szóló kötelék fűződik köztük.


A korábbi házasok a Színház- és Filmművészeti Egyetemen ismerkedtek meg egy véletlennek köszönhetően. Találkozásuk után négy évvel álltak oltár elé, házasságukból egy gyermekük született, Janka. Gyermekükből gyönyörű felnőtt cseperedett, mellesleg szinte az utolsó szemgödröcskéig hasonlít édesanyjára.

A fenti képen is látszik mennyire hasonlít Janka édesanyjára, de édesapjával és féltestvérével is jó kapcsolatot ápol.

„Mindig is jó volt a kapcsolatunk a házasságunk után, nemcsak a nagylányunk, Janka miatt, hanem mert mindig is hittem, hogy minket barátoknak teremtettek"

nyilatkozta még 2018-ban a Borsnak Pintér Tenya az exével való kapcsolatáról.

Érdekesség, hogy Tenya és Kata is főként náluknál fiatalabb partnerek oldalán volt látható az utóbbi időkben. Ez is egy újabb közös pont az egykori szerelmesekben.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Ezek voltak Schobert Norbi legbotrányosabb kijelentései az elmúlt években

A tegnapi kijelentésével ismét nagy botrányt kavart Schobert Norbit, ezúttal a legalább 100 kilós férfiakba száll bele. Ez nem az első olyan kijelentése volt, amivel inkább önmagát sikerült nevetségessé tennie a „fitneszgurunak".

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!