Gyönyörű képet osztott meg Pál Bianka - ifaktor

Gyönyörű kép készült Pál Biankáról és kisfiáról Noah-ról, amelyhez az influenszer néhány kedves gondolatot is hozzáfűzött.


"Lehet hogy sosem találok elég szép szavakat ahhoz, hogy leírjam mit jelentesz nekem. De életem hátralevő részét azzal fogom tölteni, hogy keressem őket"- írja a fiatal édesanya.

Édesebbnél édesebb képeket látunk a kis Noah-ról szüleik közösségi oldalain. Pál Bianka és Herceg Dávid első közös gyermeke nemsokára két hónapos lesz. Szerintetek kire hasonlít a képek alapján?

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Verebélyi Vivien és Nagy Norbi: "Mi ugyanazok a mezei emberek vagyunk"

Vivivel és Norbival korábban már készítettünk egy interjút, melynek apropója az volt, hogy a járványhelyzet alatt elsődlegesen saját maguk szórakoztatása végett elkezdtek TikTokra videós tartalmak gyártani. Szerencséjükre vagy épp a miénkre, hogy személyükben egy igazán humoros párost ismerhettünk meg- rengeteg emberhez eljutottak videóik által, igencsak rövid idő alatt. Most ott folytattuk velük a beszélgetést, ahol néhány hónappal ezelőtt abbahagytuk.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!