Gyönyörű sorokkal köszöntötte fel születésnapos édesanyját Radics Gigi - ifaktor
Gyönyörű sorokkal köszöntötte fel születésnapos édesanyját Radics Gigi
Az énekesnő egy Instagram-posztban intézett szép sorokat édesanyjához, aki a mai napon ünnepli a születésnapját.

Gigi ritkán szokott posztolni a szüleiről, most azonban a jeles nap alkalmából egy édesanyjával közös fotót is közzétett Instagram-oldalán.

„Drága édesanyám! Köszöntelek születésnapod alkalmából!!!! Hálás vagyok azért, amit tettél és teszel értünk nap, mint nap. Köszönöm, hogy bármikor fordulhatok hozzád, elképesztően megnyugtató érzés a biztonság, amit a személyeddel okozol az életünkben az egész család számára. Az összetartó anyai szereteted az, amit próbálok jó diákként elsajátítani és a gyermekemnek ugyanezt a biztonság érzést nyújtani. Köszönjük, hogy vagy nekünk!!!! És azt kívánom, hogy még nagyon sokáig ünnepelhessük a szülinapodat. Nagyon szeretünk!!! (Gina, Bella) ❤️"

– írta közösségi oldalán az egykori Megasztár-győztes.

Gigi és Bea kapcsolatát jól jellemzi, hogy 2017-ben, amikor arról kérdezték, hogy nevezzen meg egy olyan nőt, akinek hálás az életében, akkor nem is volt kérdés, hogy édesanyját mondja, akit imád, és nagyon büszke rá.

A fiatal énekesnő friss anyukaként arra is kitért posztjában, hogy megpróbálja ő is mindazt átadni kislányának Bellának, amit ő kapott gyerekként, és akár még most is az édesanyjától.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!