Győrfi Dani életében meghatározó lett a Dancing with the Stars - ifaktor
győrfi dani és stana alexandra

Dani és táncpartnere, Stana Alexandra története igencsak gazdag volt hullámvölgyekben, hiszen hamar kiestek a versenyből, aztán a Covid-19-es megbetegedéseknek hála visszakerültek a műsorba.


„Életem egyik legmeghatározóbb élménye volt. Imádtam minden pillanatát. A mesterem, aki ezt az utazást lehetővé tette: @itsme_st_alex, a Dandi egyik fele, a tánckirálynő, akit mindenki nagyon szeret. Nagyon köszönöm neked ezt az egészet. Nagyon örülök, hogy sikerült a műsorban megmutatni mindazt, amit megmutattunk. Ti, akik velünk tartottatok egészen a döntőig, támogattatok minket, szavaztatok ránk nagyon szépen köszönjük, imádunk titeket! A produkcióban résztvevő emberek előtt le a kalappal! Egy nagy család jött létre, fantasztikus embereket ismerhettem meg! Óriási show volt! Itt aztán tényleg mindenki táncolt!"

– írta az Instagramon Dani.

A műsorba való visszajutások után a fináléig meg sem álltak, ahol azonban ők búcsúztak elsőként, de abszolút helytálltak, így méltósággal búcsúztak. Ráadásul a nézők egyik kedvenc párosává váltak.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!