Győrfi Dani életében meghatározó lett a Dancing with the Stars - ifaktor

Dani és táncpartnere, Stana Alexandra története igencsak gazdag volt hullámvölgyekben, hiszen hamar kiestek a versenyből, aztán a Covid-19-es megbetegedéseknek hála visszakerültek a műsorba.


„Életem egyik legmeghatározóbb élménye volt. Imádtam minden pillanatát. A mesterem, aki ezt az utazást lehetővé tette: @itsme_st_alex, a Dandi egyik fele, a tánckirálynő, akit mindenki nagyon szeret. Nagyon köszönöm neked ezt az egészet. Nagyon örülök, hogy sikerült a műsorban megmutatni mindazt, amit megmutattunk. Ti, akik velünk tartottatok egészen a döntőig, támogattatok minket, szavaztatok ránk nagyon szépen köszönjük, imádunk titeket! A produkcióban résztvevő emberek előtt le a kalappal! Egy nagy család jött létre, fantasztikus embereket ismerhettem meg! Óriási show volt! Itt aztán tényleg mindenki táncolt!"

– írta az Instagramon Dani.

A műsorba való visszajutások után a fináléig meg sem álltak, ahol azonban ők búcsúztak elsőként, de abszolút helytálltak, így méltósággal búcsúztak. Ráadásul a nézők egyik kedvenc párosává váltak.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!


Friss

Sebestyén Balázs „megbüfiztette” Vadon Janit

Az ország talán két legszórakoztatóbb figurája, Sebestyén Balázs és Vadon Jani. Együtt képesek bármilyen szituációból hatalmas poént csinálni. Így történt ez most is.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!