Gyufaszál lábúnak nevezték Király-Virág Anitát - ifaktor

A népszerű influenszer, Király-Virág Anita a napokban feltöltött egy fotót magáról, ami egy kommentelőnek egyáltalán nem tetszett és ezt azonnal ki is fejezte. Anita stílusosan visszavágott a hozzászólásra.


Egyre több közösségi média szereplő van kitéve a mindennapi negatív, kritizáló megjegyzéseknek. Ez véleményünk szerint a pandémia helyzet előtt nem volt ennyire súlyos és mindennapos. Anita is megkapta egy fotójáért egy követője durva véleményét.

Az influenszer egy kifejezetten csinos képet osztott meg magáról, amin nyári ruhában láthatjuk. A kommentelő azonban úgy gondolta, hogy neki mindenképp le kell írnia véleményét, ami így hangzott:

„Gyufaszál lábú"

Persze Anita követői azonnal a védelmébe keltek és leírták a kedves kommentelőnek, hogy ha nem szimpatikus számára az influenszer, akkor nem kötelező őt néznie, főleg nem kell sértegetnie.

Az esetre Anita nemrég egy humoros poszttal reagált, amin gyermeke, Kolen átöleli lábait, a kép címe pedig ez lett:

„Most őszintén?!? Hogy karolná át a lábamat Kolen, ha nem gyufaszál lenne?😂"

- írta viccelődve Anita.

Szerintünk az influenszer a lehető legjobban kezelte a történteket és remek példát mutat ezzel kollégáinak is, hogy mennyire érdemes foglalkozni az ehhez hasonló történésekkel.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Lindsay Lohan, az igazi Rák!

Lindsay Lohan amerikai színésznő, modell, zeneszerző, énekesnő, producer és rendező. Hároméves korában gyermek divatmodellként kezdte karrierjét, majd 10 évesen 1 éven keresztül szerepelt az Another World című szappanoperában. 12 évesen debütált a Disney stúdió Apád-anyád idejöjjön! című nagysikerű filmjében. Ezt követően már egyenes út vezetett a világhír felé – rengeteg film főszereplőjeként kápráztatta el a közönséget és több díjat is bezsebelt ennek köszönhetően.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!