A Street Kitchen konyhájában főzött Gyuricza Dóra - ifaktor
Gyuricza Dórától nem állt messze a főzés, ugyanis korábban A Konyhafőnök versenyzőjeként tűnt fel az RTL Klub képernyőjén, ráadásul a műsorban a szerelem is rátalált, ugyanis ott ismerte meg jelenlegi párját Rácz Jenő séfet.

Dórit most az a megtiszteltetés érte, hogy a Fördős Zé nevével fémjelzett, és már egy komoly brandnek számító Street Kitchen YouTube-csatornáján főzhetett.

Az influenszerről tudni kell, hogy vegetáriánus életmódot folytat, így természetesen egy ilyen recepttel is érkezett. A Street Kitchen konyhájában mostanában gyakori a két étel kombinálása, korábban Zé készítette el a répatorta és a tiramius keverékét. Dóri ezúttal egy pizzás fonott kalácsot készített el.

Szerintünk nagyon jól sikerült a végeredmény, úgyhogy érdemes lehet kipróbálni a recepetet. Dóri Instagram-posztja alatt pedig Fördős Zé is örömét fejezte ki, hogy náluk főzött az egykori versenyző, így még az is lehet, hogy lesz folytatása a dolognak.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!


A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!