Gyuricza Dórát ez vonzza az utazásokban - ifaktor
Gyuricza Dóra fehér blúzban és farmerkabátban áll

Az utazásoktól több mint egy éve megfosztva, egyre több influenszer – aki nem mer jelenleg még azokra a helyekre ellátogatni, ahová már lehetne – ábrándozik régi életünkről, mikor még szabadon utazhattunk világszerte. Gyuricza Dóri elárulta, hogy ő miért imádott utazni.


Sokakkal ellentétben Dórit olyan dolgok vonzzák egy-egy utazás során, amik nagy valószínűséggel kevés emberről mondhatóak el. A legtöbben kikapcsolódni szeretnénk és csak a koktélunkat szürcsölve szívni magunkba a D-vitamint egy tengerparton.

Dórit egészen más dolgok érdeklik, ha nyaralni indul. Az influenszer elmesélte követőinek, hogy utazásai alatt leginkább a természet csodáit keresi. Az állatokat, az élővilágot, a valódi természetet. Ahhoz, hogy igazán megértsük, Dóri miről is beszél, megosztott öt fantasztikus képet is Insta-posztjában.

„Nem tudom ti hogy vagytok vele, de ha elutazom, engem soha sem az épületek érdekelnek, én a természet csodáit keresem🌞 Tökéletes! Más szó nem is jut eszembe, amikor az állatokat, élővilágokat figyelem, az én arcomra így lehet a legnagyobb mosolyt varázsolni"

– olvasható Dóri bejegyzésében.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!