Gyuricza Dóri elárulta a hosszú párkapcsolat titkát - ifaktor

A PollynPikto Életmood néven elhíresült YouTube-csatornára Gyuricza Dóra és nővére gyártanak nekünk izgalmasabbnál izgalmasabb témákban tartalmat. Legújabb videójukban a mindenki által sokat firtatott, hosszú párkapcsolat kérdéskörét járják végig.


A lányok már a videó legelején leszögezték, hogy a tanácsaik nekik beváltak, de ez nem jelenti azt, hogy más embereknek is biztosan sikeres lehet. Kíváncsiak lennének mások egyéb tippjeire is, amiket a lányok kommentben várnak.

A nővérek elárulták nekünk, hogy nagyszüleik 73 éven át voltak házasok és ők is mindketten hosszú párkapcsolatban élnek, így viszonylag jártasnak tartják magukat a témában. Polly és Pikto szerint azt fontos mindenkinek megértenie, hogy senki sem úgy születik, hogy tudja, hogyan kell párkapcsolatban élni. Ez egy nagyon fontos tanulási folyamat.

„Mégis, hogyan működik? Erre keressük mi is a válaszokat, de megosztunk veletek pár tippet, ami nekünk egyelőre bevált!"

– írta Polly és Pikto videójukhoz.

Köszönjük a remek tippeket és a hasznos videót a testvéreknek!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Verebélyi Vivien és Nagy Norbi: "Mi ugyanazok a mezei emberek vagyunk"

Vivivel és Norbival korábban már készítettünk egy interjút, melynek apropója az volt, hogy a járványhelyzet alatt elsődlegesen saját maguk szórakoztatása végett elkezdtek TikTokra videós tartalmak gyártani. Szerencséjükre vagy épp a miénkre, hogy személyükben egy igazán humoros párost ismerhettünk meg- rengeteg emberhez eljutottak videóik által, igencsak rövid idő alatt. Most ott folytattuk velük a beszélgetést, ahol néhány hónappal ezelőtt abbahagytuk.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!