Gyuricza Dóri ezért rettegett a nyílt víztől - ifaktor
Gyuricza Dóri színes fürdőruhában és kalapban a tenger a háttérben

A népszerű sztár séf, Rácz Jenő menyasszonya, Gyuricza Dóri Instagram-oldalán számolt be egyik legnagyobb félelméről, a nyílt vízről. Így érthető, ha párunkban felmerül a kérdés: vajon mit csinált akkor a közös nyaralásukon, ami a tenger közepén volt?


Dóri elmesélte követőinek, hogy egyik legnagyobb félelme a nyílt víz volt, amit sikeresen leküzdött vőlegényével közös nyaralásukon. Dóri testvérétől, akivel közös YouTube-csatornát működtetnek, kapott pár hasznos tanácsot, illetve információt, hogy mi állhat félelme hátterében.

Az influenszer és testvére hisznek abban, hogy a félelmeknek lelki eredetük lehet, így ezt a témát is hasonlóan közelítették meg. A nyílt víz egyenlő a mély érzelmekkel, míg a viharos tenger, a hullámzó érzelmeket jelképezheti.

Így Dóri első sorban magában próbálta rendezni érzelmeit és ezáltal leküzdötte félelmét a nyílt vízzel szemben.

„Rettegtem a nyílt víztől.. a végtelen mély kékségtől aminek brutális ereje van.. de mégis végtelenül vágytam rá, hogy még az esküvőm előtt visszataláljak hozzá.🌊
Mikor erről beszélgettem @pikto33 mal, azt mondta, a vízzel való kapcsolatunk az érzelmeinkkel való kapcsolatunkat mutatja.
Félsz a mélyvíztől? Félsz a mély érzelmektől.
Rettegsz a nagy tengeri vihartól? Rettegsz a hullámzó érzelmektől, a mindent lesúlytó érzemi kitörésektől.
És így tovább..
Ez elgondolkodtatott és rájöttem, isteni időzítésben mentünk el nyaralni az óceán közepére, hiszen a házasságban szükségem lesz rá, hogy visszataláljak az érzelmeim elfogadásához, hogy ne féljek alámerülni, úszni, lubickolni bennük és néha belekapaszkodni az én mentőövembe aki majd a rosszabb napokon kihúz mikor fulladok.
Életem legszebb időszaka volt ez, visszataláltam a tengerhez, legyőztem a pánikot, és minden sejtemmel vágyom rá, hogy mikor alá kell majd merülnöm, ezt közösen tegyem veled @chefjenoracz"

– olvasható Dóri bejegyzése végén.

Dóri követői nagyrészt ezt szeretik az influenszerben. Hogy nem csak a boldog pillanatait osztja meg velük közösségi oldalán, hanem bátran beszámol félelmeiről is és biztatást adva nekik elárulja, hogy nincsenek egyedül a gondokkal.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!