Gyuricza Dóri megtartotta lánybúcsúját - ifaktor
Gyuricza Dóri és Rácz Jenő hamarosan összeházasodnak. Azonban még mielőtt mindez bekövetkezne egy utolsó nagy buli jár mindkettőjüknek és úgy tűnik, Dóri már meg is kapta a sajátját.


Néhány híresség is tiszteletét tette a bulin. Dóri és Jenő a Nyerő Párosban kötött közelebbi ismertséget Dallos Bogival és Puskás Petivel, sőt olyannyira, hogy előbbit meg is hívta a menyasszony a lánybúcsújára. Sőt jelen volt Körcsönyei Polly is, akivel közös YouTube csatornát csinálnak.

„Köszönöm a felejthetetlen leánybúcsúmat a világ legcsodásabb barátnőinek! Köszönjük a @bene_lux_beach nek a szuper ellátást és a dekorációt. Nagyon boldog leányéveimet még boldogabban zártuk le"

– írta a menyasszony az Instagram-oldalán.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Alekosz Hosszú Katinkának: „Szülni is kéne már”

Alekosz szokott merész kijelentéseket tenni, de ezúttal tényleg sok határt átlépett. Kucsera Gábor mellett, Hosszú Katinka olimpiai bajnok úszónőt (akit egyébként jogos kritika is érthetne – a szerk.) abszolút megalapozatlan vádakkal illette a celeb.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!