Gyuricza Dóri: Te mit tennél ha szeretnéd magad? - ifaktor
Gyuricza Dóri kockás sapkában

Az RTL Reggeli műsorvezetőinek Rácz Jenő menyasszonya, Dóri arról mesélt, hogy mennyire fontosnak tartja az önszeretet, önelfogadást, mely alapjaiban hozzájárul a boldog élethez és a lehetőségek megragadásához.


Időben visszaugrunk egy pillanat erejéig azokhoz az időkhöz, amikor Dóri A Konyhafőnök című műsorban szerepelt. Elmondta, hogy nem szeretett volna elmenni az első forgatásra, mert tartott tőle, hogy mégsem tud főzni, nem oda való.

A nővére lendítette át a holtponton, aki csupán annyit kérdezett tőle a verseny előtt, hogy mit tenne, ha szeretné önmagát?

Dóri követőtábora Instagram-on A Konyhafőnök és a Nyerő Párosban való szereplése után igencsak megugrott. Így fontosnak tartja, hogy ne csak azt mutassa nekik, amikor minden rendben van körülötte, hanem a kisebb-nagyobb 'megcsúszásokat' is.

"Az ember általában, ha rossz passzban van megfosztja magát a szórakozástól, lehetőségektől, olyasmiktől, amik boldoggá teszik" - mondja Dóri.

Dórival való beszélgetést a linkre kattintva visszanézheted.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!