Hajdú Péter az Instagramon köszöntötte fel nagylányát - ifaktor
A sztárműsorvezető újabban a Life tévében látható saját formátumával az Összezárva Hajdú Péterrel (hiszen ő a csatorna vezérigazgatója – a szerk.). A közösségi oldalain igencsak ritkán posztol családtagjairól, így egy-egy ilyen fotó élményszámba megy.


„Az én gyönyörű kislányom ma 12 éves. Isten éltessen Noncsi"

– köszöntötte fel nagylányát az Instagram-oldalán a LifeTV vezérigazgatója.

Hajdú Noémi még Péter Sarka Katával való házasságából született. A pár azóta – hatalmas médiavisszhang mellett – elvált. Azóta mindkettejüknek új párkapcsolata van, de Peti Noémival és Dávid fiával is jó kapcsolatot ápol.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!

Friss

Piroska szerepében Berki Mazsi

A Berki családtól már megszokhattuk a nem éppen szokványos fotósorozatokat. Ezúttal is egy különleges tematikára esett a választásuk. Berki Mazsi, mint Piroska, Berki Krisztián pedig a Farkas szerepébe bújt a fotózás erejéig.

Sokféle képsorozatokat láthattunk már a házaspárról, de ilyenre azért még nem volt példa. Natit- Berki Krisztián kislánya- ez esetben most megkímélték a szereplés alól. Beszéljenek azonban inkább a szavak helyett a képek.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!