Hajdú Péter cápák elől menekült egy korábbi nyaralásán - ifaktor

A népszerű televíziós műsorvezető, Hajdú Péter a színész Stohl Andrást látta vendégül az Összezárva Hajdú Péterrel című műsorában, mikor beismerte: retteg a cápáktól és korábban már meg is kellett küzdenie velük.


A műsorvezető vendégével a kedvenc állatokról beszélgetett, mikor kiderült, hogy Stohl András kedvenc állata Péter legnagyobb ellensége, ami elől egy nyaralásán menekülnie is kellett.

Péter meghökkenve hallgatta, hogy András kedvenc állata a cápa, akitől Hajdú Péternek a korábbi Maldív-szigeteki nyaralásán halálfélelme volt, ugyanis a műsorvezető kellemesen napozott a víz tetején, mikor kiszúrta maga mellett a cápa uszonyát.

Nem sokkal később észrevette, hogy nem csak egy, hanem két cápa is úszkál körülötte, így halálfélelmétől azonnal evezni kezdett a part felé. Péter szerencsésen megúszta a cápákkal való találkozást és később azt is megtudta, hogy az a fajtája, amivel ő találkozott ártalmatlan az emberekre.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!