Hajdú Péter cápák elől menekült egy korábbi nyaralásán - ifaktor
Hajdú Péter fekete felsőben áll kint

A népszerű televíziós műsorvezető, Hajdú Péter a színész Stohl Andrást látta vendégül az Összezárva Hajdú Péterrel című műsorában, mikor beismerte: retteg a cápáktól és korábban már meg is kellett küzdenie velük.


A műsorvezető vendégével a kedvenc állatokról beszélgetett, mikor kiderült, hogy Stohl András kedvenc állata Péter legnagyobb ellensége, ami elől egy nyaralásán menekülnie is kellett.

Péter meghökkenve hallgatta, hogy András kedvenc állata a cápa, akitől Hajdú Péternek a korábbi Maldív-szigeteki nyaralásán halálfélelme volt, ugyanis a műsorvezető kellemesen napozott a víz tetején, mikor kiszúrta maga mellett a cápa uszonyát.

Nem sokkal később észrevette, hogy nem csak egy, hanem két cápa is úszkál körülötte, így halálfélelmétől azonnal evezni kezdett a part felé. Péter szerencsésen megúszta a cápákkal való találkozást és később azt is megtudta, hogy az a fajtája, amivel ő találkozott ártalmatlan az emberekre.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!