Hajdu Steve kiosztotta Miskovits Marcit a Life TV műsorában - ifaktor
A csatorna Bréking című műsorában általában megosztó témákat feszegetnek a műsorvezetők és a vendégek, és gyakran előfordul egyet nem értés és összeszólalkozás is az adások alatt. Ezúttal Hajdu Steve tette helyre Miskovits Marcit.


Miskovits azzal viccelődött, hogy Hajdu Steve drogozik, miután arról mesélt a Bréking műsorvezetője, hogy vannak olyan bizalmas barátai, akiknek elmondja, ha valamilyen problémája van. A mindig jókedvű és humorizáló Hajdu Steve-nek ez a poén ezúttal nem jött át és nem tűrte szótlanul a dolgot.

Közölte a fiatalabb vendégével:

"Honnan jönnek neked ilyenek Marci? De tényleg! Egy felnőtt, 50 éves férfi ül veled szemben és ilyeneket mondasz."

Miskovits Marci ezután azzal védekezett, hogy ez dicséret volt, mert nagyon fiatalos Steve. Aki azzal zárta le végül a témát, hogy nem árt, ha kicsit gondolkozik Miskovits, mert nem elég, ha csak beszél a semmiről.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!

Friss

Nagy Benedek is a Hell energiaital arca lett

Nagy Benedek Instagram-oldalán számolt be róla, hogy mostantól ő is a Hell csapatát erősíti, akikkel rengeteg izgalmas projektre készülnek.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!