Hajléktalan nőnek vásárolt lakást a TikTok-sztár - ifaktor
A divat-és ékszertervezéssel foglalkozó Isaiah Garza TikTokon háromrészes videósorozatban örökítette meg a történetet. Robin 10 évig élt az utcán, most viszont beköltözhetett új lakásába.


A hajléktalan nő egyszerűen nem hitt a szemének, amikor Isaiah a kocsiablakon keresztül, egyszer csak átnyújtott neki egy ajándéktáskát új lakásának kulcsaival. „Nem. Nem. Te őrült vagy. Te megőrültél. Istenem" – mondta meghatódva Robin.

@isaiahgarzaintl

PART 1: Robin has been homeless for 10 years. Today we got her an apartment thanks to my followers/gofund/tiktok 💕##giveback ##HolidayDecor

♬ This Wisp Sings by Winter Aid but slowed down - lastmanstanley

Ezután a TikTok-sztár bekötötte a nő szemét, és elvezette gyönyörű új lakásába. Isaiah megköszönte a követőinek is, akik nélkül ez nem jöhetett volna össze.

A harmadik részben az influenszer végül beültette a Ferrarijába, majd elvitte vásárolni Robint.

@isaiahgarzaintl

Part 2 of 3: Robins been homeless for 10 years. Last week we got her an apartment thanks to my followers/Gofund. Here's her full reaction! ##giveback

♬ This Wisp Sings by Winter Aid but slowed down - lastmanstanley
@isaiahgarzaintl

Robin's been homeless for 10 years. This Christmas we got her a new home then took her on a $1000 shopping spree in a Ferrari ##giveback ##CozyAtHome

♬ You Make My Dreams (Come True) - Daryl Hall & John Oates

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Sebestyén Balázs „megbüfiztette” Vadon Janit

Az ország talán két legszórakoztatóbb figurája, Sebestyén Balázs és Vadon Jani. Együtt képesek bármilyen szituációból hatalmas poént csinálni. Így történt ez most is.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!