Hajnóczy Soma csúnyán átverte a hazai sztárműsorvezetőket - ifaktor
Új YouTube-videóval jelentkezett a magyar bűvész világbajnok Hajnóczy Soma, akinek ezúttal Ördög Nóra, Lilu, Till Attila, és JustVidman voltak az áldozatai.


Soma ezúttal is elképesztő trükköket mutatott be, a sztárok is csak ámultak, és értetlenül álltak a történések előtt. A leglenyűgözőbb produkció az volt, amikor kitalálta vendégei telefonjának a PIN-kódját.

A bűvész egyébként az utóbbi két hetet karanténban töltötte, mert elkapta a koronavírust, amiről a videójában is megemlékezik.

„Elkaptam a Covidot. 2 hét házi karantén, mérhetetlen mennyiségű vitamin és tea után mostmár kezdek jobban lenni. Az elszigeteltséget viszont igyekeztem hasznosan tölteni és kidolgozni néhány Zoomon vagy Skypeon bemutatható elképesztő mutatványt. Itt a legújabb videóm Liluval, Tillával, Ördög Nórival, és JustVidmannel. Hölgyek, Urak! Bűvész világbajnoki becsület szavamra, amit itt láttok, az nem kamera trükk! Enjoy!"

– írta a trükkök és a videó születésének körülményeiről a világbajnok.

Aki egy kis csodára vágyik, annak mindenképpen érdemes végignézni Soma trükkjeit, illetve egy jó tanács: ha találkoznátok vele az utcán jól rejtsétek el a telefonotokat.

Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!