Hajszálon múlott Hajdú Péter menyasszonyának élete - ifaktor
hajdú péter és kedvese, eszter a balatonon
Hajdú Péter és 25 éves párja, Eszter még a világ legboldogabb párjaként utazott el a Balatonra, azonban egy szempillantás alatt a mennyből a pokolban érezhették magukat.

A jegyesek nem sokkal korábban tudták meg, hogy Eszter várandós. A Balatonon azonban minden megváltozott. Eszter hasi görcsökre panaszkodott és fájdalomcsillapítókat vett be, de kórházba menni nem akart. Hajdú nem hagyta annyiban a dolgot, így végül bementek, és ez menthette meg a lány életét – írja a Blikk.

„Kiderült, hogy elrepedt a petevezetékem, belső vérzésem van, és mire beértünk a kórházba, már másfél deci vér volt a hasüregemben. Azt mondta az orvos, csak körülbelül két-három órám van csak hátra"

emlékezett vissza Hajdú menyasszonya, amikor kiderült: életveszélyben van.

A műtét végül sikerült, azonban a lelki traumával még meg kell birkózniuk, hiszen a magzat nem élhette túl a beavatkozást – a belső vérzés oka is itt keresendő.

„25 évesen elfogadni a tényt és szembesülni azzal, hogy méhen kívüli terhességed van és az életed is veszélyben, nem könnyű. Az első kérdésünk természetesen az volt, hogy ha eltávolítják az egyik petevezetékem, lehetek-e még anya"

– nyilatkozta Eszter.

Most annak örülök, hogy Eszter jól van és mellettem van, nagyon nehéz volt megélni. Ebben a pillanatban a testi és lelki gyógyulására koncentrálunk és bizakodva tekintünk a jövőbe. Az orvosok megnyugtattak, hogy páros szervről van szó, így egy petevezetékkel is lehet kisbabánk"

– konstatálta a jelenlegi helyzetet a műsorvezető.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!