Hajszínt váltott DJ Yamina - ifaktor

Yamina extrább választásán talán már senki nem lepődött meg, ugyan is a lemezlovastól láthattunk már jó néhány nem mindennapi hajat, illetve öltözéket. Yamina ezúttal rézvörösre festette haját.


Új hajszíne legalább annyira illik extravagáns stílusához, mint a korábbiak. Yamina bátran felvállalja önmagát, ami megmutatkozik öltözködésében, sminkjeiben vagy épp aktuális frizurájában. Instagram-oldalán számos olyan posztot olvashatunk, ahol önmagunk elfogadását hirdeti, illetve azt, hogy ne hagyjuk magunkat becsapni a szétfilterezett és retusált platform világában. Nem csak prédikál, hanem ő maga is készít olyan képeket, melyek cseppet sem előnyösek. Visszatérve a hajszínére- ebben az esetben is egy ilyen képet mutatott.


Ha nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!


Friss

Hatalmas bulit csaptak Papp Inez szülinapjára

A népszerű YouTuber, Papp Inez a napokban ünnepelte 24. születésnapját, aminek részleteit ez idáig titokban tartotta és inkább csak az ünneplés pillanatának élve, nem posztolt róla semmit közösségi oldalán. Eddig.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!