Hálaadásnapi menüt készített Hey Julie - ifaktor
Hey Julie főz

Hey Julie legújabb YouTube-videójában bemutat követőinek több hálaadásnapi vacsora ötletet, melyeket el is készít. Videója elején elmeséli, hogy tervei szerint a barátaival szeretett volna tartani egy hálaadás szerű vacsora estet, de ez a járványhelyzetre való tekintettel nem tudott megvalósulni.


Julie menüjét kedvenc sorozatai ihlették: A Jóbarátok és a Szívek szállodája. Mind két sorozat nagy hangsúlyt fektet évadaiban a hálaadásnapi ünnepre és különleges étel összeállításokat is megmutatnak egy-egy részben.

A vlogger három különböző receptet készít el videójában és mind a három receptet külön berakta a leírásba, így ott is megtalálhatóak.

Az főétel, amit elkészít nekünk Julcsi az egy vegán megoldás a pulykára: tofurkey. A neve már árulkodik a receptről, hiszen tofuból készül a pulyka, így a vegánok is élvezhetik az ünnepi lakomát.

A másik két recept egy vegán szósz és egy tepsiben sült juharszirupos-répa volt.

A videó végén az influenszer megmutatja nekünk az elkészült ételeket és levonva a konzekvenciát, ad pár utolsó jó tanácsot a menü elkészítéséhez.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!