Halloween-lázban az influenszerek - ifaktor
METZKER VIKI MISS MOOD

Október 31-én, azaz most szombaton itt a Halloween, de az Instagramon az influenszerek már hetek óta foglalkoznak a témával. Leginkább a tökfaragás csínját-bínját járják körül.Miss Mood és Metzker Viktória közös képet is posztolt. Feltették a költői kérdést, miszerint melyikük töke sikerült csínosabbra. A két barátnő kapcsolatáról sok minden kiderült az utóbbi hetekben a nagynyilvánosság számára is, Viki ugyanis meglátogatta a Sztárban sztár próbáin barátnőjét, Dórit, hogy segítsen neki a felkészülésben.

„Na, kinek a töke lett jobb? Mi mindkettőt imádjuk!"

– fűzte a képhez Dóri, amelyen mindketten cicalakot faragtak a tökökbe.

Bíró Evelin szintén nem egyedül tevékenykedett a tökökön, több barátjával közösen fogtak ugyanis pengét, hogy szépre varázsolják a narancssárga gyümölcsöket.

Igen, a tök nem zöldség.

„Szavazzatok, kinek van a legvállalhatóbb tökfeje!"

– teszi fel a kérdést Evelin.

Rubint Rella egyelőre nem az otthonából posztolt a Halloweeni tökökkel, de a fotó tanúbizonysága szerint nem lesz könnyű dolga, mert elég nehéznek tűnik az a nagydarab gyümölcs – ha már tanultunk ma valami újat, véssünk rendesen az eszünkbe.

Tökszezon"

– írta amúgy az Álarcos énekes idei szezonjában is felbukkanó Rella.

Rella mellesleg már nem először vásárol Halloweenra, de úgy tűnik az első shoppingolás után, még kellett az utánpótlás.

Forstner Csenge is megemlítette a Halloweent, bár a képen nem éppen az erre az ünnepre jellemző kosztümben pózol, mindenesetre, így izgatott a Halloween közeledtével.

„Nem is tudom ki szórakozott jobban. Mi a vásárlásnál, vagy a gyerekek a faragásnál"

– írta a poszthoz Zsófi.

Rubint Rékáék sem tököltek a tökökkel, ő és kisfia szintén szépen vájták ki a belsejüket, és vicsorgós arcokat varázsoltak belőlük.

„Tök jó programot találtunk ki mára"

– posztolta humorosan Réka.

Az ember nem gondolná, hogy egy főleg amerikaiak által kedvelt ünnep, milyen nagy népszerűségnek örvend kis hazánkban is.

Ne hagyd ki!