Halott babáját siratja Chrissy Teigen - ifaktor

A gyönyörű modell és férje, John Legend olyasmit éltek át tavaly októberben, ami minden szülő rémálma. Chrissy terhességében oly mértékű komplikációk léptek fel, hogy az orvosok nem tudták megmenteni a babájukat.


Legutóbbi posztjában kisfiára, Jackre emlékszik vissza és arról számol be, hogy azt hitte már túl van a nehezén, de mégsem.

Ezek a képek egy videóból vannak, amelyek még a mexikói utunkon készültek. 10 hetes terhes voltam és rettentően boldog. Gondoltam, hogy készíthetnék egy videót az utazásukról, amit felhasználhatunk egy összeállításhoz, amikor megosztjuk a hírt a várandósságomról, el szerettem volna kerülni a klasszikus 'bejelentős' képeket. Sosem gondoltam volna, hogy mi fog velünk történni a következő 10 hétben. Nem valószínű, hogy valaha megtudom nézni azt a videót zokogás nélkül, de remélem, hogy érzi a könnyeimet és a hiányát. Olyan lehetett volna, mint Miles és Luna. Annyi megbánással vagyok tele, amiért nem tudtam megnézni a kis arcát a zokogástól. Annyira féltem attól, hogy látni fogom őt a rémálmaimban és nem láthatom az álmaimban. Minden nap fáj. Ez a hónap egy durva emlékeztető számára, hogy őszinte legyek azt hittem már túl vagyok a nehezén, de az élet és az érzelmek nem haladhatnak ütemtervek szerint. Srácok, szeretlek titeket, köszönöm a sok segítséget és támogatást. Érzem, hogy az energia és a gyógyulás átutazik az éjszakai égbolton. Szeretlek Jack. Annyira hiányzol.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Verebélyi Vivien és Nagy Norbi: "Mi ugyanazok a mezei emberek vagyunk"

Vivivel és Norbival korábban már készítettünk egy interjút, melynek apropója az volt, hogy a járványhelyzet alatt elsődlegesen saját maguk szórakoztatása végett elkezdtek TikTokra videós tartalmak gyártani. Szerencséjükre vagy épp a miénkre, hogy személyükben egy igazán humoros párost ismerhettünk meg- rengeteg emberhez eljutottak videóik által, igencsak rövid idő alatt. Most ott folytattuk velük a beszélgetést, ahol néhány hónappal ezelőtt abbahagytuk.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!