Hamarosan érkezik Szabó Ádám új dala - ifaktor

Szabó Ádám rajongói már biztosan tűkön ülnek főleg, hogy a fiatal énekes nemrég jelentette be Instagram-oldalán, hogy hamarosan érkezik legújabb saját dala. Posztjában arra is felhívja a figyelmet, hogy addig is nemrég kijött dalát elérjük a YouTubeon.


Ádám elárulta Insta-bejegyzésében, hogy új dalának az Ünnep címet adta, ami igen aktuális a karácsony közeledtével és november 30-án debütál. Követőitől rengeteg hozzászólást kapott az énekes, csupa pozitív gondolattal. Volt, aki azt írta, hogy a dal megjelenése óta mást se hallgat, egyesek pedig azt üzenték Ádámnak, hogy nem tudnak várni a hónap végéig az új dalra.

A zenésznek igen nagy követőtábora volt már a Sztárban Sztár műsora előtt is, de azóta csak gyarapodni látszik.

„BREAKING!
November 30-án jön a legújabb, #ünnep című dalom! Várjátok már?
Addig is pörgessétek a #gyengéden-t, link a bioban!
És ha tudtok menjetek ki a szabadba, mert csoda idő van"

– hívta fel követői figyelmét a sztár.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos

hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!


Friss

Verebélyi Vivien és Nagy Norbi: "Mi ugyanazok a mezei emberek vagyunk"

Vivivel és Norbival korábban már készítettünk egy interjút, melynek apropója az volt, hogy a járványhelyzet alatt elsődlegesen saját maguk szórakoztatása végett elkezdtek TikTokra videós tartalmak gyártani. Szerencséjükre vagy épp a miénkre, hogy személyükben egy igazán humoros párost ismerhettünk meg- rengeteg emberhez eljutottak videóik által, igencsak rövid idő alatt. Most ott folytattuk velük a beszélgetést, ahol néhány hónappal ezelőtt abbahagytuk.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!