Hamarosan érkezik Tóth Andi legújabb zenéje - ifaktor

A 2020-as Sztárban Sztár második helyezettjének, Tóth Andinak mostanában a botrányaitól és balhéitól volt hangos a sajtó. Most azonban úgy tűnik újra kezd visszatalálni önmagához és karrierjével foglalkozik leginkább, ugyanis érkezik az újabb dala.


Tóth Andi Instagram-oldalán osztott meg legújabb dalából egy részletet, minek címét is elárulta rajongóinak. Az Ébressz fel négy nap múlva fog debütálni, amit követői már nagyon várnak.

A dal részletéből kiderült, hogy az énekesnő problémáit dalain keresztül próbálja megoldani és kikiáltani a világba. Ez követőinek is feltűnt, amitől csak még inkább tetszett nekik a részlet.

Ami még sokaknak feltűnhetett, hogy Andi most először klippjében nem szeretett volna extravagáns vagy kihívó öltözetet. Egyszerűen csak önmagát adta.

Gratulálunk Andinak a dalhoz és már alig várjuk, hogy teljes egészében hallhassuk!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Sebestyén Balázs „megbüfiztette” Vadon Janit

Az ország talán két legszórakoztatóbb figurája, Sebestyén Balázs és Vadon Jani. Együtt képesek bármilyen szituációból hatalmas poént csinálni. Így történt ez most is.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!