X-Faktor: íme az öt legnagyobb égés a színpadon - ifaktor
X-Faktor logo
Az X-Faktor jubileumi 10. évada hamarosan megérkezik a képernyőre, így arra gondoltunk, hogy ideje összeszedni az öt legnagyobb égést, ami a tehetségkutató színpadán történt.

Az első helyre Mirjam mikrofondobálása került, amely nemcsak a hírhedt esemény miatt volt kellemetlen, hanem az előtte lévő "profi énekes" dumának is, amellyel próbálta magát eladni az "énekesnő", de természetesen végül ez nem sikerült.

A második videón Nagy Ferót láthatjuk akcióban, amint éppen elhangzik az azóta klasszikussá váló mondat:

"Nincs hangom, de legalább én vagyok a Nagy Feró".

Ennél többet ehhez nem is kell hozzáfűzni, mi még mindig imádjuk!

A harmadik eset egy kicsit kiáll a sorból, ugyanis nem közvetlenül a színpadon történt, hanem a backstageben, ahol Istenes Bencét egy versenyző édesanyja összekeverte Puskás Petivel és a műsorvezető a korrigálás helyett belement a játékba. Végül Bence bocsánatkérésével aztán pont került az ügy végére.

Hörcher Lászlót nehéz lenne kihagyni ebből a felsorolásból, ugyanis minden évben csinál valamilyen felhajtást, vagy botrányt a műsorban. Talán az alábbi felvétel a legemlékezetesebb, de az is megérne egy "misét", amikor Tóth Gabi hátán akart gitárt törni édesapja nevében.

Az utolsó, ötödik fellépő talán a legkellemetlenebb mind közül, hiszen a magát Anastacia személyi asszisztensének valló emberünk végig irdatlan mennyiségben és minőségben kamuzott a műsorban. Mindezek után, amikor kiderült, hogy hangja sincs és a mentorok már küldték volna haza, elkezdett könyörögni egy újabb lehetőségért...

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!